Fragrance World este o casa de parfumuri arabesti de top care isi ia ideile de la nise de lux si parfumuri ale designerilor celebri, incercand sa imbunatateasca formulele.

In categoria de parfumuri arabesti sunt disponibile parfumuri arabesti Fragrance World dama, parfumuri arabesti Fragrance World barbati, parfumuri arabesti Fragrance World unisex, toate cu mirosuri unice si siaj extraordinar, ce cuceresc tot mai multi iubitori ai nisei de parfumerie orientala.

Conform preferintelor si interesului clientilor, topul celor mai bune parfumuri clone arabesti in stil oriental, comercializate în magazinul online parfumat.ro, cuprinde cele mai iubite esente parfumate:

  • Supreme L`homme Extreme

Fragrance World, Supreme L`homme Extreme, apa de parfum, de barbat, 100 ml, inspirat din Guerlain L`homme ideal extreme.

Un parfum oriental lemnos, elegant, intens si indraznet, cu note invaluitoare de tutun, migdale uscate si lemn de cedru. O aroma talentata pana la extrem, in care migdala, semnatura olfactiva a colectiei Ideal, este acompaniata in notele de top de miresmele efervescente ale bergamotei mixate cu piper roz.

La inima, notele de pruna si scortisoara insotesc armonios heliotropul, nota florala cu accente de migdala delicata, pentru ca la final carisma notelor lemnoase de paciuli si cedru sa fie decorate discret cu tutun si note de piele.

  • Le Secret Angels

Fragrance World, Le Secret Angels, 100 ml, apa de parfum, de dama inspirat din Givenchy Ange Ou Demon Le Secret.

Parfumul Le Secret Angels este o capodopera florala proaspata si luminoasa, potrivita pentru iubitoarele parfumurilor discrete.

Destinat uzului zilnic, parfumul ascunde un amestec de arome curate de frunze de ceai verde, merisor si lamaie , iasomie, nufar, bujor si paciuli, rezultatul fiind o semnatura de neuitat, foarte Givenchy.

  • Le Bois Noir

Fragrance World, Le Bois Noir, 100 ml apa de parfum barbati, inspirat din Robert Piguet Bois Noir.

Parfumul Le Bois Noir, din familia olfactiva lemnos, se bucura de combinatii armonioase de lemn cald si balsam bogat.

Elixirul lemnos debuteaza cu fatete de gaiac si lemn de cedru, acompaniate de lemn de santal si paciuli ca note de mijloc ce ancoreaza parfumul, iar finisajele absolute de balsam si cistus cu rafinament modern creeaza parfumul suprem pentru stilurile indraznete.

  • Breeza

 Fragrance World, Breeza, apa de parfum, de dama, 100 ml, inspirat din Givenchy Organza.

Este un elixir elegant, sofisticat si cremos, dedicat frumusetii feminine fara limita de varsta, ce complimenteaza arome de gardenii indulcite cu reflexii de vanilie si nucsoara.

In capodopera parfumata, cu o complexitate echilibrata, dulceata creatiei este tinuta in frau de note speciale de bergamota, cedru, lemn de guaiac si nuc ce complimenteaza orice fire.

  • Picky Rose

Fragrance World, Picky Rose, 80 ml, unisex, apa de parfum inspirat din Tom Ford Rose Prick.

Este un elixir din familia de parfumuri ciprat-floral, ce nu putea lipsi din produsele arabesti  aduse recent in Romania.

O opera florala dramatica, ce au ca protagonisti trandafirul bulgaresc si trandafirul de mai, strapunsi de spinii de piper si condimente, pentru ca la final, paciuli indonezian sa exalte, asemenea unui erou, in jurul inimii pretioase a trandafirului turcesc.

Acum, poti descoperi aroma unei zile sau seri perfecte intr-o sticluta de parfum clona Fragrance World, aduse recent in Romania pe parfumat.ro. Grabeste-te si profita de cele mai noi modele de parfumuri clone arabesti, la oferte speciale. Stocul se epuizeaza rapid!