Cu siguranta unul din motivele pentru care vei dori un parfum arabesc se refera la persistenta sa sporita fata de alte variante de parfumuri. Cu toate acestea, uneori nu este vorba doar despre calitate parfumului, ci si despre cum il folosesti.

Afla din randurile ce urmeaza cum sa faci parfumul sa persiste toata ziua. Sunt sfaturi utile atat pentru barbati, cat si pentru femei!

Odata ce ti-ai ales parfumul care te reprezinta cel mai bine, cu siguranta vrei sa stii ce poti face ca sa-i mentii mirosul proaspat pe intreaga durata a zilei, indiferent de concentratia pe care o are. Iata cateva trucuri utile:

# Pune parfum pe piele imediat dupa dus sau baie

Dupa baie sau dus porii sunt mai deschisi si pielea iti va fi mai receptiva la parfum si aromele sale. Aplica in locuri cheie precum gat, umeri, la incheieturi sau in spatele genunchilor.

# Hidrateaza pielea

Stim deja ca un parfum poate fi diferit resimtit, adica poate sa isi schimbe mirosul in functie de pH-ul pielii. Se pare ca acesta este un element cheie. Daca ai pielea deshidratata ai toate sansele ca un parfum sa nu persiste la fel de mult si de bine. O piele mai hidratata va absorbi mai bine nuantele parfumate.

# Completeaza cu lotiuni parfumate

De preferat ca acestea sa fie din aceeasi gama. Desi ai avea tendinta sa crezi ca acele pachete complete cu parfum si crema sunt o strategie, sa stii ca exista si un scop practic. Este ca si cand ai folosi un parfum in mai multe straturi aplicat pe piele: sub forma de gel de dus, crema de hidratare si la final parfumul. Cu fiecare dintre acestea vei reusi sa amplifici mirosul si sa il faci mai persistent.

# Ai grija cum aplici parfumul

Nu este recomandat sa aplici direct pe haine. Poti folosi servetele pe care pulverizezi parfum, iar acesta il lasi intre haine. Astfel vei proteja si tesaturile si in acelasi timp le vei parfuma asa cu iti place.

Totodata, un alt sfat poate fi de a-ti parfuma parul. Stiai ca parul absoarbe parfumul? Asta datorita keratinei din firul de par. Va elibera moleculele lent, pe toata durata zilei.

Acum ca stii care sunt secretele ce fac ca un parfum odata aplicat sa persiste mai mult timp, te asteptam in cadrul paginii noastre pentru a-ti alege favoritul!