Cu traditii de mii de ani, compozitii inedite si miresme fascinante, parfumurile arabesti sunt apreciate in intreaga lume, reprezentand alegerea ideala pentru cei care isi doresc arome intense si speciale.

Colectia variata de parfumuri arabesti dama, parfumuri arabesti barbati si parfumuri arabesti unisex surprind, in cel mai placut mod, farmecul misterios al Orientului Mijlociu, purtandu-ne in calatorii senzoriale unice prin universul exotic al uleiurilor naturale.

Impresioneaza cu un simplu gest!

Vrei sa iei un cadou si nu stii ce? Nu stii cum poti impresiona o femeie sau un barbat din viata ta? Alege un parfum arabesc original cu care nu vei da gres. Considerat un dar de lux, inedit si adorat de oricine, acesta este solutia potrivita pentru tine si bugetul tau. Fiecare sticluta are un specific oriental care vine cu povestea sa, are un design propriu  si un cromatic deosebit ce o transforma intr-un cadou cu adevarat special. Ofera-le celor dragi posibilitatea de a explora noi arome, de a-si crea propria combinatie si semnatura olfactiva care sa ii defineasca.

Impresioneaza cu produse de cea mai buna calitate, originale, cu persistenta ce poate ajunge chiar la cateva zile si arome ce confera purtatorului sau purtatoarei increderea de sine atat de necesara. Arata ca iti pasa prin gesturi simple. Fie ca vorbim de parfumuri arabesti dama sau parfumuri arabesti barbati, fascinantele experiente olfactive sunt parte a seductiei si a bunei-dispozitii, aromele orientale calitative, persistente si cu o intensitate de invidiat reprezentand, fara exceptii, un cadou cu insemnatate, un dar special cu o incarcatura emotionala, cat si un simbol unic al sentimentelor care va leaga.

Parfumuri arabesti dama

Orice doamna merita sa fie rasfatata cu un parfum arabesc de calitate, original, care contine cea mai mare concentratie de parfum si rezista mai mult timp comparativ cu unul european. Printre cele mai delicate sau fine categorii de parfumuri orientale este cea florala, cu note predominante de floare de portocal si iasomie, iar cele care apreciaza opulenta intensa a parfumurilor arabesti vor fi incantate de aceste compozitii.

Aromele arabesti soft, extrem de senzuale, sunt predominate de notele animalice si balsamice. Notele animalice sunt reprezentate de mosc, ambra, zimbelina si castoreum, pe cand cele balsamice sunt complimentate de mirosurile sublime ale vaniliei, benzoinului si balsamului de Peru.

Toate, completate prin rafinamentul iasomiei, lemnului de santal si trandafirului. Orientale, puternice, condimentate, florale sau fructate, parfumurile arabesti sunt accesorii originale pentru femeile moderne, care nu se sfiesc sa se simta bine in propria piele.

Parfumuri arabesti barbati

Parfumurile arabesti pentru barbati reprezinta, fara indoiala, unele dintre cele mai potrivite cadouri pentru publicul masculin. Creatiile clasice pot fi purtate tot timpul anului, in contextul potrivit. Seducatoare, mature si sofisticate, acestea vin la pachet cu o bogatie de arome calde, obtinute din ingrediente pretioase.

Condimentele aromate, combinate cu note proaspete de citrice, fac din parfumurile arabesti pentru barbati alegerea potrivita pentru a le pune in lumina puterea, masculinitatea si rafinamentul, cunoscute drept trasaturi ale barbatului modern, independent, care afiseaza la fiecare pas o atitudine eleganta si increzatoare.

Esentele arabesti se ramifica in directii variate, complimentand, in egala masura, personalitatile mai introvertite, cat si caracterele puternice. Sticlutele impozante, ingredientele bogate ale compozitiilor si ambalajul luxuriant vor castiga, fara indoiala, inimile barbatilor maturi, inovativi, contemporani.

Pe parfumat.ro poti alege dintr-o colectie variata de parfumuri arabesti dama sau parfumuri arabesti barbati, si poti descoperi noutatile orientale din care sa te inspiri pentru cadourile din aceasta perioada, fiecare dintre acestea fiind alegerea perfecta pentru revitalizarea oricarei garderobe.